Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestelling vóór 18.00 uur op:Standaard levering op: 
   
MaandagDonderdag of vrijdag 
DinsdagVrijdag of maandag 
WoensdagMaandag of dinsdag 
DonderdagDinsdag of woensdag 
VrijdagWoensdag of donderdag 
Weekend (willekeurig tijdstip)Donderdag of vrijdag 
   
Bestelling vóór 15.00 uur op:Spoedlevering op: 
    
MaandagDinsdag of woensdag 
DinsdagWoensdag of donderdag 
WoensdagDonderdag of vrijdag 
DonderdagVrijdag of maandag 
Vrijdag Maandag of dinsdag 
Weekend (willekeurig tijdstip)Dinsdag of woensdag 
  • Bestellingen worden op werkdagen (ma-vr) tussen 8.30 en 18.00 uur geleverd.
  • Leveringen naar de Waddeneilanden zijn uitgezonderd van bovenstaande levertijden, de prijs en levertijd gaan op aanvraag.
  • Voor officiële feestdagen geldt dat op deze dagen geen productie plaatsvindt. Je bestelling zal in dat geval in behandeling worden genomen als ware hij de eerstvolgende reguliere dag geplaatst. In geval er sprake is van afwijkende levertijden anders dan als gevolg van feestdagen, dan zal dit duidelijk op de home-pagina van onze site vermeld staan.  
  • In geval van een technische storing kunnen bovenstaande leverdagen mogelijk niet behaald worden. Dit zal slechts incidenteel voorkomen. Je wordt in zo’n geval per e-mail ofwel whatsapp op de hoogte gebracht van een eventueel afwijkende leverdag. 
  • GeboortebordOnline is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door de vervoerder. In het geval er onverhoopt vertraging door de vervoerspartij optreedt, zullen wij je op de hoogte brengen van deze vertraging en de vervoerder manen het pakket alsnog z.s.m. te bezorgen. In het geval van een zoekgeraakt pakket neemt GeboortebordOnline de order opnieuw in productie en wordt deze nieuwe order z.s.m. bij je bezorgd. 
  • Omdat er geen productie plaatsvindt in het weekend worden bestellingen geplaatst in het weekend behandeld als bestellingen geplaatst op maandag.
  • Wil je een bestelling alvast plaatsen, maar moet de levering later plaatsvinden dan de standaard leverdag, dan kun je dit aangeven bij het veld opmerkingen tijdens het bestelproces. Je bestelling wordt dan geleverd op de door jou aangegeven dag.
  • GeboortebordOnline draagt zorg voor een deugdelijke verpakking van je product zodat er geen schade kan ontstaan door vervoer. Mocht je product overhoopt toch beschadigd raken tijdens het vervoer, dan stuurt GeboortebordOnline je kosteloos een vervangend artikel toe. 
  • Wanneer het bestelde artikel is aangeboden aan de vervoerder ontvangt de consument een link die verwijst naar een volgcode voor het pakket.